Căutare pe site

Bun venit pe site-ul Fernox

Lider pe piaţa mondială, marcă de încredere şi pionier în domeniu, Fernox este singurul producător de soluţii de tratare a apei  care se poate mândri cu un vast centru de cercetare şi dezvoltare.

Produsele sale inovatoare – formulate şi ambalate într-un mod responsabil faţă de mediu – contribuie la îmbunătăţirea eficienţei energetice, ajutând întreprinderile şi gospodăriile să îşi reducă emisia de carbon.

Amploare internaţională
Având sedii în Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Spania, Ungaria, China şi SUA, Fernox are cu adevărat o acoperire globală. Compania are o poziţie stabilă de actor principal în domeniul soluţiilor şi echipamentelor de tratare şi testare a apei şi comunică periodic cu specialişti de vârf în domeniul sistemelor de încălzire, cum ar fi producătorii de echipamente originale, asociaţiile şi organismele oficiale. Fernox colaborează de asemenea cu instalatori de sisteme, ingineri de instalaţii de încălzire şi consumatori casnici.

Indiferent de interesele dumneavoastră privind produsele şi serviciile Fernox, acest site vă va răspunde la unele dintre întrebările tehnice şi va detalia inovaţiile originale ale companiei.
Cele mai recente ştiri
Pentru toate intrebarile In legatura cu vinzari va rugam sa contactati Katalin Kádár  pe +36 30 7892374 sau e.mail: romania@fernox.com
F1 Protector
Atunci când este utilizat cu F3 Cleaner, de economisire a consumului de gaze poate ajunge la 15%, atunci când o cameră de încălzire.
Powerflow Flushing Machine Mark III
Fernox Powerflow MKIII este un puternic instalație pompă de clătire de oțel, care este perfect pentru curățarea rapidă a cazanului și radiatoare fără demontare. Dispozitivul poate lucra, de asemenea, ca o pompă pentru îndepărtarea pietrei de la schimbătoarele de căldură.